Volkswagen har dragit igång försäljningen av nya Tiguan laddhybrid i Sverige och räkna med en ganska saftig prislapp för en Tiguan.

Har du väntat på att få beställa nya Tiguan laddhybrid så är det nu möjligt. Tack vare att det är en laddhybrid kommer nya Tiguan klara av att bara köra på el upp till 12 mil enligt Volkswagen.

Enligt Volkswagen ska vi kunna ta oss 90 mil totalt med fulltankad motor och fulladdat batteri för elmotor, men behöver man ladda batteriet så stödjer den upp till 50 kW via laddstation.

Tiguan laddhybrid kommer erbjudas i två olika modeller, en på 204 hästar och en på 272 hästar. Är man sugen på 204 hästar med Life som utrustningspaket så kostar den 514 900 kronor.

Tiguan Life eHybrid ingår bland annat:

  • Metalliclack
  • LED Plus-paketet
  • Lättmetallfälgar 17 tum “Venezia“
  • Akustikrutor och silvereloxerade rails
  • Keyless EasyOpen, larm och Park Assist med minnesfunktion

hoppar man på paketet över som heter Edition så kostar det från 517 200 kronor. Vill man lyxa till det rejält så är det Elegance-paketet som gäller och denna går på från 574 900 kronor.

Vill man istället ha 272 hästar så kostar denna från 629 900 kronor och med denna går det att även få med R-Line paketet.

Volkswagen Tiguan laddhybrid Volkswagen Tiguan laddhybrid Volkswagen Tiguan laddhybrid Volkswagen Tiguan laddhybrid Volkswagen Tiguan laddhybrid

Tidigare artikelNya trailer inför Alone in the Dark-släppet
Nästa artikelApple överraskar med nya MacBook Air

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn