Inatt Svensk tid så öppnar Samsung upp portarna för lanseringen av Galaxy S4. Vad har vi att förvänta oss?

Här tänkte vi ta en liten summering av vad vi kan förvänta oss av Samsungs nya mobil Galaxy S4.

Det har läckt en hel del bilder på den samt filmer, så här kommer ett par bilder samt en film på hur Galaxy S4 troligtvis kommer se ut.

Som vi ser så påminner den en hel del av Galaxy 3 fast med skarpare kanter på fronten och en kant som faktiskt ser ut att vara aluminium (men troligtvis bara färgad plast). baksidan är lite ändrad från S3:an då man valt att högtalaren nertill och blixten under kameran istället för att ha de två på var sin sida kameran.
Till mångas besvikelse så verkar den fysiska knappen fortfarande finnas kvar samt två touchknappar på var sida.

Här kommer de specifikationerna som ryktas om:

När det kommer till mjukvara så verkar det som att Samsung kommer lägga till några grejer i sin ”smart” satsning. Smart scroll är en av de väntade nyheterna som känner av när du är längst ner på en sida och scrollar då automatiskt åt dig.
Samsung verkar också lagt in en funktion som gör att du inte måste röra vid skärmen för att utföra vissa saker som exempel öppna en bild. Då räcker det att hålla strax över bilden man vill öppna. Vad det ska vara nödvändigt för vet vi inte, men det verkar i alla fall fungera på S4:an.

Likt Galaxy Note 2 så kommer även Galaxy 4 ha SwiftKey ordlistan inbyggd i systemet. Detta hjälper dig att förutse de kommande orden så du slipper skriva dom.

Det har under de senaste veckorna ryktats väldigt mycket om denna telefon, precis som det brukar göra när en hypad mobil ska lanseras. Både specifikationerna och designen har hållit sig rätt stadig under en bra tid nu. Så om vi på TeknikHype är rätt säkra på att Samsung kommer visa upp ovan nämnda specifikationer och bilder.

Kom tillbaka imorgon för att få en full sammanfattning av nattens event.

Källa:
The Verge

Tidigare artikelNyhet: LG försöker trycka ner Samsung
Nästa artikelNyhet: iMac levereras med väggfäste

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn