I en tid då det ständigt går rykten om en iWatch så blir vi inte alls förvånade att det är just även Samsung som jobbar på en liknande lösning.

Ingen kan ha missat förra årets långdragna rättegång mellan Apple och Samsung. Det har varit patenttvist på främst design som är en av Apples starka sidor.

Under de senaste veckorna har det varit rikligt med rykten kring en kommande iWatch. Nu kommer det även rykten om en Galaxy Altius som är en smartwatch från Samsung.
Som man sätt på bilderna så tycks klockan ha någon form av uppkoppling till internet eller telefon (troligtvis de senare alternativet). OS:et sägs vara AltiusOS Beta2 och klockan tros ha en touchcreen. De bilder som dykt upp på klockan har alla upplösningen 500×500 vilket kan antyda till upplösningen på skärmen, speciellt då skärmen ser ut att vara en kvadrat.

Om dessa rykten har någon form av sanning bakom sig så bör vi få se denna klocka i samband med en Galaxy S IV lansering i mitten av mars. Fram till dess kan vi bara hoppas eller sucka.

Källa:
Ubergizmo

Tidigare artikelTest: Buffalo Ministation Air & Thunderbolt
Nästa artikelRykte: Wii U:s försäljning rasar! *Uppdaterad*

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn