Samsung tycks hålla vad de lovar med fler modeller i Alpha-serien innan året är slut, här är Galaxy A5.

Samsung fortsätter med sin nya serie vid namn Galaxy Alpha. Den nya serien, som går parallellt med Galaxy S-serien, skiljer sig på så sett att Alpha riktar in sig mer på designen. Galaxy Alpha som Samsung tidigare lanserat är en mobil klädd i metall och skarpa linjer. Med en något mindre skärm och aningen dämpad hårdvara jämfört med Galaxy S5 så satsar Samsung hårt på den nya modellen.

SM-A500-GALAXY-A5-6

Galaxy A5

Nu har SamMobile fått tag i mobilen Samsung Alpha SM A500F där konsumentnamnet tycks vara Galaxy A5. Detta är en första mobil av totalt tre i serien som Samsung kommer visa upp inom en snar framtid.
Designmässigt påminner den en del om Galaxy Alpha, men till skillnad från metallramen som Galaxy Alpha har så kommer Galaxy A5 använda sig av ett material som kommer ”kännas kallt” likt metall. Däremot kommer tyvärr inte Galaxy A5 vara byggd i metall, detta troligtvis för att hålla nere tillverkningskostnaderna då det är en mellanklassmodell.

Här nedan hittar du bilder på den nya modellen Galaxy A5:

Är du lockad av att se vad som ligger under skärmen? Här nedan kommer det en lista med de specifikationer som vi känner till än så länge:

Specifikationer

Modell Samsung Galaxy A5 (SM-A500F)
Operativsystem Android 4.4.4
Processor Qualcomm Snapdragon 400
Skärm 5″ HD-skärm (720p?)
Lagring 16GB
Kamera Bak: 13MP
Fram: 5MP
Batteri 2330 mAh

Denna artikel kommer uppdateras allt eftersom vi får information om Samsung Galaxy A5!

Tidigare artikelNyhet: Netflix fungerar äntligen på Linux!
Nästa artikelPodcast: Teknicast #79

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn