Nu när vi väntar oss en presentation från Sony gällande PS4 så börjar det komma allt mer och mer rykten gällande Microsofts kommande Xbox konsol.

Senaste tiden har det varit en hel del rykten gällande nästa generations konsoler. Den 20e februari väntas vi få någon typ av presentation från Sony där det spekuleras en hel del om att det är Playstation 4 det handlar om.

Men Microsoft är inte helt ute ur leken dom heller, det börjar komma en hel del rykten och spekulationer gällande kommande Xbox konsolen.

Nu har det kommit information om att nästa Xbox kommer kräva att man är uppkopplad mot internet konstant och detta för att förhindra piratkopiering samt att det kommer bli svårt att spela begagnade spel. Det kan även vara att man kommer satsa mer på digitalförsäljning av spel.

En ny och bättre kinect kan vi också vänta oss där vi denna gången får hoppas att kameran är lite bättre och klarar både av rörelserna bättre samt reagerar snabbare.

Det har flera gånger talats om att Microsoft kommer satsa en hel del på den digitalaförsäljningen samt mer och större online funktioner.

Vi får helt enkelt vänta till Microsoft väljer att utannonsera sin nya konsol och då kanske vi även får svar på en hel del frågetecken.

Källa: Edge

Tidigare artikelNyhet: Speltoppen vecka 5
Nästa artikelNyhet: Apple ger inte upp sina kartor än

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn