Sony håller ett event i Paris den fjärde juli och väntas då presentera deras nya Xperia i1.

Xperia i1 tycks bli en relativt vanlig ”next-gen” mobil när man tittar på specifikationerna. Det som skiljer den från strömmen, förutom sonys vattentåliga stil, är dess kamera som sägs vara på 20MP. En mobilkamera på 20MP känns mest som ett PR-trick i våra ögon då kameran med största sannolikhet skulle vara lika bra med 13MP. Det blir nog bara extremt stora och utrymmeskrävande bilder med full upplösning.

Vad gäller övriga specifikationer så är det 5″ 1080p skärm, 2GB RAM, Snapdragon 800, 2700 – 3000mAh batteri samt Jellybean 4.2.2. Som ni ser så är det denna hårdvara vi kan vänta oss av mobiler som släpps under hösten. Med en lansering fjärde juli så väntas ett släpp under september.

sony-honami-2

Källa:
Ubergizmo

*Uppdatering*

Det har nu läckt lite screenshots från Xperia i1 som visar lite ny design på UI:t och vissa stockappar. Det har också kommit fram att den tidigare nämnda 20MP sensorn även kommer kunna filma i den otroliga upplösningen 4000 x 2000 vilket är mer eller mindre 4K upplösning. Denna mobil blir meroch mer intressant och vi börjar så smått längta till fjärde juli.

Källa:
Android Police

Tidigare artikelNyhet: Ytterliggare DLC till SimCity
Nästa artikelNyhet: Windows 8 är nu större än Windows Vista

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn