Nu har det kommit nya bilder på vad som tros vara den beryktade budgetmodellen av iPhone.

Det har, under flera år, ryktats om en billigare iPhone modell för att konkurrera ”ut” Androidmobilerna. På bilden ovan ser ni ett limegrönt bakstycke som påminner om iPod Touch/iPhone. Man ser tecken på en kamera och en blixt. Den limegröna färgen styrker även tidigare rykten om en iPhone i olika färger. Enligt formen så ser det ut att bli samma skärmstorlek som på dagens modell. Detta ger även tecken på, som vi pratat om i TekniCast, att budgetmodellen av iPhone blir snarlik den ordinarie bortsett från bantad hårdvara som inte påverkar mjukvaran märkbart. Det kan betyda en sämre kamera, billigare materialval, mindre internminne och så vidare. Men vi tror att skärmen och CPU:n håller samma kvalité.

Källa:
Ubergizmo

Uppdaterat:

Nu har det dykt upp bilder på den franska sidan Nowhereelse på vad som sägs vara baksidan till Apple kommande budget modeller av iPhone som väntas komma i minst tre olika färger.

Bilderna kan ni se nedan och det ska enligt rykten handla om en telefon med störe än 3.5tum skärm samt att den gamla 30pin-kontakten försvinner helt.

Vi tycker just dessa som fastnat på bild känns lite olikt apple och kvaliten på själva färgen känns inte alls som att det vore Apple som gjort detta. Det kan vara en tidigt utkast från Apple som dom valt lägga ner eller dylikt men svaret lär vi inte få förens det är dags att presentera telefonen på något event.

Källa: Nowhereelse

[nggallery id=144]

Tidigare artikelNyhet: Linux 3.10 har officiellt släppts
Nästa artikelNyhet: EA visar exakt hur deras syn på spel ser ut

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn