Den Vietnamesiska sidan Tinh tê´ har kommit över en ny Motorola telefon med modellnummer XT912A som bryter mot de flesta toppmodeller vi ser idag.

Vi ser även att Google börjar få inflytande över företagets telefondesign som innefattar både ett mestadels avskalat Android med mjukvaruknappar på en fyra tums skärm med 720p upplösning, man tror dock inte att detta är den beryktatde Motorola X-Phone på grund av skärmstorleken. Utöver detta så nämner man även Qualcomm Snapdragon S4 Pro CPU (möjligen ännu bättre) med Adreno 320 GPU, 2 GB ram samt ett 2000 mAh batteri. Detta är ungefär så nära man kan komma den ultimata telefonen för de som vill ha en lite mindre telefon samtidigt som den placerar sig i toppskiktet vad gäller hårdvara.

Baksidan har ett icke löstagbart plastskal över batteriet som är rundat för att ligga bra i handen. Man påpekar också att Högtalaren inte är särskilt bra och blir slagen av t.ex Nokia Lumia 920 och HTC One X. Men det mest framträdande med den här telefonen är utan tvekan den avskalade och mestadels rena Android upplevelsen som visas i videon på fyra minuter här nedanför.

Källa: Tinh Tê´

Tidigare artikelRykte: Google Now till iOS
Nästa artikelNyhet: Razer Edge har för stor efterfrågan

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn