Det verkar som om att trots sina satsningar på den webbaserade Office 365 så har inte Microsoft slutat att arbeta på att få riktiga Microsoft Office till mobiler och surfplattor.

Det har tidigare varit rykten om en tablet vänlig version men om dessa rykten stämmer så kommer den versionen att komma mycket senare än vad som var väntat. Enligt ZDNet så har ett läckt dokument som visar en roadmap över släppningsdatumet så kommer Android och iOS versionen av Office inte att komma innan oktober 2014 vilket känns som ett väldigt avlägset datum i nuläget.

Men läckan rör inte bara Android och iOS utan det verkar även som att det kommer en touch vänlig version av Word, Excel Powerpoint och OneNote runt oktober i år för Windows 8 användare. Under april månad 2014 så ska det komma en ny version av Microsoft Office för Mac och WindowsPhone och Outlook kommer till Windows RT under oktober månad 2014 vilket känns som en väldigt lång tid för en av Microsofts egna tjänster till sitt egna operativsystem. Det återstår att se vilka funktioner som kommer att komma till dessa versioner av Microsoft Office men nu vet vi i alla fall att uppdateringarna kommer.

Källa: ZDNet

Tidigare artikelRykte: Jobbar Microsoft på 7 tumsplatta?
Nästa artikelArtikel: Hur bra säljer Wii U egentligen?

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn