Att fokus ligger på hälsa och träning i år inom mobilvärlden har nog varit ganska svårt att missa, kan det vara så att även Apple vill hoppa tåget nu eller är detta bara fake alltihop?

9to5mac sägs nu ha kommit över bilder på vad som sägs en av dom större nyheterna i kommande iOS 8, Healthbook. Med hjälp av denna appen så ska man få en bättre koll på sin träning och hälsa där den bland annat ska kunna hålla koll på sömn, blodtryck, hjärtaktivitet och mycket annat.

Genom att hålla koll på ”Activity” ska man se hur mycket man rört sig, hur mycket kalorier man förbränt m.m. Något som Apple ser ut att lägga till är ”Emergency Card” som ska ge information såsom blodtyp,ålder samt om man använder några specifika mediciner i yttersta fall.

Det är inge tvekan om att någon typ av tillbehör kommer följa med då t.ex blodtrycket är något som kanske är lite svårt för telefonen i sig att mäta och Apple brukar vara rätt generösa och ta fram egna tillbehör för sina appar.

Vi ska nog inte förvänta oss få något bekräftat från Apple innan WWDC som brukar dra igång lagom innan sommaren tar fart på allvar.

Hos källan nedan finns en väldigt informationsrik artikel om vad vi kan vänta oss av ”Healthbook”.

Källa: 9to5mac.com

Tidigare artikelNyhet: Nya Gaming-moderkort från MSI
Nästa artikelNyhet: Google släpper film och musik i Sverige!

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn