Ryktena florerar och längtan blir bara större, men nu verkar det som att vi kan få se populära Grand Theft Auto V till next-gen och PC i juni. 

Det råder ingen tvekan om att Grand Theft Auto V har blivit en dundersuccé, med 32 miljoner sålda kopior fram till februari i år. Det konstiga med detta är att ingen av dessa kopior är sålda till next-gen och heller inte till PC. Men det verkar som att det är på väg att ändras, användaren TECH-NICK som är  butiksansvarig i tyska butiken Saturn.de har nämnt i ett tweet att det är tänkt att GTA V till PC, Xbox One och PS4 kommer i Juni.

Många inklusive mig själv är nog väldigt spända och hoppas på att få se GTA V komma till någon av dessa 3 plattformar inom kort, men TECH-NICK berättade senare i ett annat tweet att det endast är rykten och att inget har blivit bekräftat ännu. Förhoppningsvis så kanske vi kan få se någon form av nyhet som kan sprida ljus över att GTA V faktiskt kommer till PC eller next-gen inom kort, kanske till och med under E3 som börjar i juni?

 

Källa: ubergizmo

Tidigare artikelNyhet: Nu får Samsung Gear Fit vertikalt displayläge
Nästa artikelVideo: Ny trailer till Super Smash Bros till Wii U och 3DS

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn