Ingen har väl missat Samsung och deras oerhört populära Galaxy serie i mobilvärlden.

Serien har blivit så framgångsrik att den har blivit synonym med Android Samsung har den överlägset största kakan i Androidlägret. Galaxy serien har alltid varit toppmodellerna från Samsung och trots att man nu även har serien Mega som är riktigt stora telefoner men inte riktigt topphårdvara så har man även Galaxy Note serien vilken är stora telefoner och topphårdvara.

Och till hösten är det dags igen med den populära phableten Galaxy Note 3 och redan nu har rykten angående telefonen börjat cirkla runt. Den här gången är det tydligen “insiders” som hävdar att Galaxy Note 3 kommer att få Samsungs egentillverkade chip Exynos 5 Octa vilket är en processor bestående av två kluster med fyra kärnor i vardera. I det ena klustret så sitter det fyra stycken lågrpresterande kärnor för att sänka batteriförbrukningen och sedan så sitter det fyra högpresterande kärnor som ska hoppa igång när man spelar grafikkrävande spel och liknande, till detta så ska grafikdelen Mali-450 sitta med.

galaxy_note_3

Nästa sak man hävdar om telefonen är att den kommer att få 3GB ram vilket skulle innebära 1GB mer än vad som sitter i dagens topptelefoner och borde göra multitasking av t.o.m spel möjligt. Man nämner även en 6 tums 1080p skärm av Super AMOLED typ, en 13MP kamera, LTE, samt det för Note den tillhörande S-Pen med tillhörande applikationer.

Det är möjligt att Note 3 presenteras under IFA mässan i september månad i år men det återstår att se. Vad skulle ni läsare vilja se för specifikationer i Samsungs kommande phablet?

Källa: GSMArena

Tidigare artikelVideo: Eye of the Tiger med Rayman Legends
Nästa artikelTest: Microsoft Surface RT

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn