Rocket League finns även på Mac och Linux men nu meddelar utvecklarna att onlinestödet kommer inom kort försvinna till dom plattformarna.

Rocket League är ett populärt spel och kanske främst för man kan köra några snabba matcher och detta har gjort att spelet har växt och finns på flera plattformar, bland annat på Linux och Mac.

Rocket League kommer fortsätta finnas kvar på Linux och Mac men onlinedelen kommer dock att försvinna och allt material såsom skins och liknande kommer finns kvar men det kommer inget nytt och det kommer endast gå att spela offline. Utvecklarna själva säger att dom rekommenderar sina spela på Linux och Mac att gå över till Windows-versionen av Rocket League istället. Sitter man på Mac kommer man kunna använda sig av Boot Camp för att dra igång Windows och spela lite Rocket League.

Epic Games köpte upp Psyonix som är gänget bakom Rocket League förra året och lovade då att man inte kommer förändra något med Rocket League till det negativa, men tyvärr höll man inte riktigt sitt ord där.

Så kort och gott, spelar ni på Rocket League på Linux eller Mac är det dags att hitta andra lösningar att antingen spela på Windows eller konsol.

Tidigare artikelRecension: Monster Hunter World: Iceborne
Nästa artikelMotorola jobbar på en Note-konkurrent enligt läcka

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn