Roccat Magma Mini

ROCCAT, PC-tillbehörsmärket presenterade idag det senaste tillskottet till sitt utbud med PC-gamingtangentbord: Magma Mini 60% Gaming Keyboard.

Magma Minis kompakta fotavtryck är 60 % av storleken på ett normalt tangentbord, vilket är perfekt för PC-spelare som behöver plats för stora musrörelser, och den helt upplysta topplattan har fem programmerbara zoner som visar upp ROCCATs snygga AIMO RGB-belysning.

Magma Mini har tysta membranbrytare med bra respons som aktiveras halvvägs ner i trycket, utökade tangentfunktioner genom ROCCATs EasyShift[+]™-teknik och den senaste IP33-klassningen för vatten- och dammtålighet.

”Magma Mini är ett enastående gamingtangentbord på inträdesnivå eftersom det kombinerar den populära 60 %-formfaktorn med den prestanda och RGB-belysning ROCCAT är känt för”, sade Juergen Stark, ordförande och vd på Turtle Beach Corporation. ”Magma Mini erbjuder dessutom IP33-klassat skydd mot damm, partiklar och fukt, och det låga priset gör det till ett klockrent val för PC-spelare som vill ha RGB-belysning på skrivbordet.”

Prislappen för Roccat Magma Mini ligger på 49,99 euro.

Roccat Magma Mini Roccat Magma Mini

Tidigare artikelMicrosoft integrera OpenAI med Bing
Nästa artikelOnePlus har presenterat sin första surfplatta

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn