Roborock S8 MaxV

Roborock har många nyheter på gång, några av dom har dom visat upp på CES 2024 som visar deras mest avancerade modeller hittills.

Roborock har verkligen varit det företaget som utvecklat allt som har med robotdammsugare framåt och nu är det dags igen. Under CES 2024 så har Roborock med sig flera nyheter och dessa är S8 MaxV Ultra, S8 Max Ultra, Q Revo MaxV, Q Revo Pro, Flexi Pro, och Flexi Lite.

Detta blir bland annat Roborock första modeller som kommer med en robotarm som ska göra städningen bättre och effektivare för dammsugaren. Toppmodellen S8 MaxV Ultra är dessutom utrustad med en inbyggd röst- och videoassistent som dom valt att kalla för Hello Rocky.

Roborock Q Revo

Tittar vi på Q Revo MaxV och Q Revo Pro så har dom fått funktioner som tidigare endast toppmodellerna hade tidigare, såsom självrengöring och underhåll, avtagbara moppar m.m. En annan nyhet är Multifunctional Dock 2.0 som är en ny dockan vilket bland annat erbjuder en bättre vattenmopptvätt i varmvatten upp till 60 grader.

Roborock har även handhållna dammsugare Flexi Pro och Flexi Lite som klarar av att dammsuga torrt men även ta bort våt smuts på golvet nu, sugkraften har också förbättrats.

Roborock Flexi Pro

Samtliga av dessa nyheter kommer att komma till Sverige, men det dröjer till andra kvartalet samt att priserna för samtliga dammsugare och tillbehör kommer närmare säljstart.

Tidigare artikelAsus ROG Phone 8 kan vara telefonen för många
Nästa artikelHalf-Life 2 har fått lite RTX-kärlek

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn