Red Dead Redemption släpps på nytt

Rockstar Games vet vi har fullt upp, men dom vill ändå ge oss chansen att spela på Red Dead Redemption, fast bara på två konsoler.

Det hade ryktats en hel del om att Rockstar ska göra något med Red Dead Redemption från 2010 och man hade hoppats på en remake eller remaster av spelet, ny och bättre grafik i 60 FPS samt på våra nya konsoler.

Men det blev inget av detta, istället har det nu bekräftats att Red Dead Redemption släpps på nytt men bara till Nintendo Switch och Playstation 4, man har inte gjort något med spelet utan bara släppt det på nytt, på två nya plattformar. Förutom grundspelet så släpps även DLC till spelet vid namn Undead Nightmare.

Att Rockstar Games har fullt upp med nästa GTA är ingen hemlighet, men man känner att dom kunde lagt lite mer kärlek på ett spel som Red Dead Redemption än att bara släppa det på nytt, antingen är det lathet eller strategiskt smart, återstår att se.

Red Dead Redemption på Switch och PS5 släpps den 17 augusti och vill man det i fysisk utgåva får man vänta till den 13 oktober.

Tidigare artikelBaldur’s Gate 3 ser ut att bli utan expansion
Nästa artikelValve har börjat sälja begagnade Steam Decks

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn