Horizon Zero Dawn har äntligen kommit till PC och det blev riktigt snyggt, några mindre buggar och problem med som jag har längtat.

När jag spelade Horizon Zero Dawn första gången på PS4 redan 2017 gillade jag spelet, men mitt problem med det spelet var att jag hade svårt att sikta, att spela med handkontroll och sikta är något jag verkligen avskyr.

Min tanke var då att jag längtar tills Horizon Zero Dawn kommer på PC, men det kommer ju inte hända tänkte jag då. Vad fel jag hade.

Horizon Zero Dawn har tillslut kommer till PC där jag tyckte spelet var snyggt på PS4 men på PC är det en helt annan upplevelse när det kommer till det grafiska men när man får mer än 30 FPS att leka med så blir även känslan i spelet och striderna helt annorlunda. Vår testrigg för Horizon Zero Dawn har ett RTX 2080-kort med en 1440p-skärm där vi hade alla inställningar på ultra och utan problem hade vi över 100 FPS.

Horizon: Zero Dawn

Fastän att jag redan har spelat Horizon Zero Dawn för några år sedan så var jag taggad att ta mig an detta mästerverk igen fast med betydligt bättre grafik samt med tangentbord och mus denna gången.

Horizon Zero Dawn är verkligen ett spel med hög kvalitet när det kommer till story, dialoger, miljön, världen och allt däromkring. Jag läste dock att flera spelare hade problem med att spelet krascha och dylikt, men detta var inget jag märkte av. Spelet hade verkligen topprestanda hos mig, det var enstaka gånger som jag fick en FPS-drop men inget som jag egentligen tyckte påverkade min upplevelse.

Där jag märkte att spelet har några år på nacken är karaktärerna i spelet som grafiskt känns väldigt stela och vissa moment i spelet är minst lika stela och det märks på såsätt att spelet inte är av den nyare generationen, jag stör mig dock inte på detta då jag vet vilket bra spel jag har att se fram emot och denna gången på PC.

Horizon: Zero Dawn

Horizon Zero Dawn är ett fantastiskt spel, med en story som verkligen går in på djupet på flera sätt, sen att det fortfarande är såpass vackert som det är efter över tre år gör att vi bara blir allt mer sugna på att få ta del av Horizon Forbidden West (Horizon Zero Dawn 2) som om vi har tur släpps under 2021. Vissa brister som fanns 2017 när Horizon Zero Dawn släpptes finns kvar än idag, det är inget stort men mindre buggar som jag ändå tycker att utvecklarna kunde städat undan.

Sony och Guerilla Games har gjort ett riktigt bra jobb att få över ett PS4-spel till PC där jag hoppas vi får se flera av mästertitlar från Playstation 4 kommer till PC och för mig är detta framför allt för att jag vill ha över 30 FPS att jobba med.

Horizon: Zero Dawn

RECENSION ÖVERBLICK
Grafik
8
Ljud
8
Miljö
8
Story
8
Tidigare artikelTest: Ring Video Doorbell 3
Nästa artikelTwitch lägger ner sin karaoke-tjänst Sings
recension-horizon-zero-dawn-complete-edition-pcHorizon Zero Dawn på PC är precis det vi väntat på, något som vi aldrig trodde skulle bli verklighet men Sony verkar ha betydligt mer planerat för PC än vi tidigare trott.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn