Ready or Not har släppts i fullversion

210

Ready or Not har haft allt annat än en lätt resa, tappat utgivare och haft problem med utvecklingen men nu är spelet släppt, och det imponerar.

När jag själv såg Ready or Not som early access för några år sedan blev man tveksam, ska det komma ett nytt spel som Rainbow Six kan bli svårt, men jag måste nog säga att dom har lyckats bra.

Fastän att dom har tappat sin utgivare Team17 pågrund av olika val dom gjorde i spelet, bland annat att en skolskjutning skulle finnas i spelet, men som nu ändrats.

Men dagen har kommit och nu har Ready or Not släppts i v.1.0 vilket betyder att den lämnar early access och är ett fulländat spel. Där Ready or Not imponerar mest kanske är spelets AI som blivit mycket bättre och kan vara perfekt att spela med om man inte har co-op vänner eller vill spela med andra co-op.

Ready or Not är också väldigt detaljerat när det kommer till vapen, hur vapen hanteras m.m. Det märks tydligt att man försöker hålla en realism men samtidigt skapa ett spel som inte är för svårt eller något som alla kan spela.

Ready or Not finns nu i fullversion på Steam.

Tidigare artikelLand Rover visar upp lite av eldrivna Range Rover
Nästa artikelTekken 8 demot är igång

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn