Razer Edge ser ut att bli en intressant produkt som ser ut att fokusera på att streama spel till konsolen, är detta framtiden?

Razer höll i ett eget event vid namn RazerCon i helgen och hade inte helt oväntat en hel del nyheter att visa upp, en av nyheterna är Edge.

Edge är en handhållen konsol som kör på Android och kan spela Android-spel lokalt, men det som denna konsolen förmodligen kommer skapa störst intresse runt är att streama spel direkt till konsolen via tjänster som Xbox Cloud Gaming eller Geforce Now.

Razer Edge kan man egentligen se som en liten tablet som sedan är kopplat med Kishi V2 Pro för att få kontrollerna. Razer Edge har en skärm på 6,8 tum OLED med en upplösning på 2400 x 1800 pixlar och en uppdateringfrekvens på 144 Hz. Under detta hittar vi sen Qualcomms G3X Gen 1 med 8 GB ram och 128 GB lagring, ser ut att bli tillräckligt för att streama spelen. Batteriet är på 5 000 mAh och när det gäller anslutningar så är det Bluetooth 5.2 och WiFi 6e som gäller.

Razer Edge kommer både finnas som bara WiFi men även en med stöd för 5G som släpps under 2023. Nöjer man sig dock med WiFi så kommer den versionen att börja säljas i januari 2023 och prislappen ligger på cirka 400 dollar.

Tidigare artikelSonys nya vloggkamera ZV-1F är här
Nästa artikelSamsung Wallet släpps i Sverige innan årsskiftet

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn