Razer har meddelat nu att deras spelbutik läggs ner och butiken hann inte ens vara öppen i ett år.

Razer ville försöka sig på att sälja spel och kanske att konkurrera lite med bland annat Steam, det som var lite annorlunda med Razer Game Store är att man kunde köpa spel för Razers egna valuta zSilver, men detta är tydligen något som väldigt få var intresserade utav.

Razer meddelar nu att bara åtta månader efter man lanserat butiken så väljer man att stänga ner den, exakta datumet för när Razer Game Store stängs ner är 28 februari.

Sitter man idag med ett konto på Razer Game Store så kommer man att få behålla spelen men dock får man ladda ner dom på Steam eller Uplay som man får kod till.

Jag tycker väl inte riktigt det kommer som en överraskning att butiken lägger ner med tanke på vilket övertag Steam har men något som Epic försöker sig på med sin butik nu och dom gör det betydligt bättre och större än vad Razer Game Store gjorde. Jag får känslan av att Razer hoppades på att deras spelbutik skulle ta fart per automatik men riktigt så funkar det inte.

Vi får hoppas att Razer väljer att satsa på sin hårdvara och sina tillbehör istället som kan behöva sig ett lyft och en förbättring när det kommer till kvalitet.

 

Tidigare artikelLaptopguide – så väljer du rätt dator till studierna
Nästa artikelGoogle Duo integreras i OnePlus telefoner

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn