Kia EV9 har senaste tiden varit en omtalad bil, många pratar om EV9 men även om dess höga prislapp, men det kommer en billigare version.

Kia EV9 har knappt hunnit ut på marknaden riktigt, många gillar bilen, en omtalad bil som många är nyfikna på. Men prislappen på från 869 900 kronor får samtidigt många att backa lite, en hög prislapp.

Men nu verkar det som att Kia har en basmodell av EV9 på gång som ska vara billigare, där ska prislappen börja från 807 900 kronor eller om man vill ha plusversionen för 837 900 kronor.

Det är fortfarande över 800 000 kronor vilket är mycket pengar för många, men varför prislappen fortfarande är ganska hög är för Kia har valt att behålla fyrhjulsdriften, stort batteri på nära 100 kWh, men lite svagare elmotorer. Även däcken har krympt från 21 till 19 tum, märks att Kia gör vad dom kan för att hålla nere priset men samtidigt erbjuda en kvalitet och komfort i bilen.

Det återstår att se vilken prislapp Kia faktiskt sätter på basversionen av EV9, men en billigare version är alltså på gång.

Källafacebook.com/groups
Tidigare artikelDJI Ronin 4D nu med 8K-sensor
Nästa artikelViaplay höjer priserna rejält

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn