Xbox-event nu bekräftat, Årets WWDC har fått datum, Surface pro och Galaxy Mega når Sverige och Webhallen blir uppköpt av Komplett, bra eller dåligt?

Det har varit en hel del nytt denna podcast-veckan och några av dom större och mer intressanta nyheterna är att Microsoft nu har bekräftat ett Xbox-event där vi får se nästa generation samt att Apple nu både släppt och sålt slut på sina WWDC-biljetter som håller till i juni där vi ska få se uppgraderat iOS och OS X.

Sen får även den svenska marknaden två nykomlingar där Surface Pro från Microsoft släpps i slutet på maj samt att Samsung bekräftar att giganten Galaxy Mega 6.3 når Sverige.

Men precis som alltid blir det en massa mer än bara dessa punkter så det är bara att lyssna och njuta, har ni några åsikter som kan förbättras eller bara har någon åsikt så är det bara att kommentera i stort sett var som helst där vi finns facebook, google+, twitter, youtube eller kommentarerna nedan.

För att ta del av TekniCast gör ni enklast genom iTunes (senaste avsnittet syns inte riktigt än men klicka på Prenumerera så funkar det)…

https://itunes.apple.com/se/podcast/teknikhype

…eller så går det alltid att köra genom RSS där länken hittar ni nedan…

feeds.feedburner.com/Teknikhype

..eller så kan ni lyssna på den direkt nedan eller välja att ladda hem som .mp3…

[display_podcast]

Tidigare artikelNyhet: Intel bekräftar ”Haswell” visas på Computex
Nästa artikelNyhet: Dust 514 får släppdatum

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn