Blizzard meddelar nu att dom kommer byta ut namnet på Overwatch-karaktär McCree och det finns goda anledningar till detta.

Blizzard har i flera månader nu varit i blåsväder för sexuella trakasserier och nu finns det anledning att även byta namn på Overwatch-karaktären McCree.

McCree har fått sitt namn från Jesse McCree som nyligen fått lämna Blizzard efter att det har dykt upp bilder på bevisar på att han varit delaktig i just sexuella trakasserier.

Fansen har sedan en tid tillbaka varit på Blizzard att byta namn på McCree eller ta bort karaktären helt, men något som Blizzard valt att strunta i helt, fram tills nu. Blizzard meddelar nu i ett uttalande att man jobbar på att byta namn på McCree till något annat, exakt vad det ska vara vet vi inte i nuläget.

Blizzard meddelar även att dom hade en stor uppdatering på gång till Overwatch där just McCree spelade en stor roll och nu måste detta försenats då namnbytet ligger i fokus.

Blizzard har även meddelat att dom kommer sluta namnge sina karaktärer efter anställda så inget liknande händer i framtiden.

Tidigare artikelKommer iPhone 13 ha stöd för satellituppkoppling?
Nästa artikelApple drar igång reparationsprogram för iPhone 12

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn