OpenAI har presenterat flera intressanta nyheter

570

OpenAI höll i sin första utvecklardag där man visade upp flera nyheter och flera intressanta sådana, chatGPT var bara början.

OpenAI har många nyheter med sig, bland annat så har dom nu presenterat GPT-4 Turbo som är snabbare än vanliga GPT-4 samt att dessa tjänster ska bli billigare framöver. Ett exempel är att ett task som tog 10 sekunder innan ska med GPT-4 Turbo endast ta 3 sekunder, stor skillnad. GPT-4 Turbo kommer dessutom att ha koll på allt som hänt fram till april 2023, detta kommer förbättras med tiden och kommer allt närmare vår nutid.

Om man kör med API så kommer GPT nu få stöd för 128k data och detta är ett lyft från 8k och 32k. Andra nyheter är att DALL-E 3 och GPT-4 Turbo kan samarbeta och tolka bilder som OpenAI kallar för Vision. En annan funktion är text-to-speech som ska överraska många hur bra den är och OpenAI kallar den för Whisper som nu kommer i V3.

Men den största nyheten är nog helt klart att man väldigt enkelt kan skapa sin egna GPT, allt utan kod. Att skapa sin egna GPT gör man helt enkelt genom att prata med AI:n och berätta vad man vill att ens GPT ska utföra samt ge den all information som behövs, lära upp den osv. Denna GPT kan man sedan ladda upp på OpenAI egna app-butik och om man vill sälja för att tjäna en slant.

Det ska bli intressant och se vilka jobbmöjligheter OpenAI kan skapa med GPT, precis som Apple gjorde när Appstore blev en succé, vi har en spännande tid att se fram emot när det gäller AI och speciellt OpenAI.

Källaopenai.com
Tidigare artikelNya skärmar från Dell är certifierade för ögonkomfort
Nästa artikelFlera Razer-möss får nu polling rate via mjukvaruuppdatering

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn