För en vecka sen skickade Samsung ut inbjudan till deras stora Unpacked event, nu förhandsvisar dom TouchWiz nya ikoner.

Idag kom en liten förhandstitt på de nya ikonerna som skall pryda Samsungs egna appar. De bygger även upp hypen kring just siffran ’5’, varje ikon i bilderna har en upphöjd 5 bakom varje applikationsnamn. Bilderna som har läckt ut tidigare har visat ett mer lättviktigt TouchWiz som är tänkt att komma till Galaxy S5. Samtidigt så har Samsung aldrig haft ett sådan minimalistiskt tänk kring utseendet tidigare, men Samsung har tidigare sagt att de vill återgå till rötterna med deras kommande flaggskepps mobiler.

Vi ser i bilden nedan att det är väldigt inriktat på en aktivare livsstil bland applikationerna.

samsung-icons-twz

Vad har egentligen Samsung i tankarna kring deras ”Unpacked 5” event som går av stapeln den 24 Februari?

Källa: theverge

Tidigare artikelVideo: Mp3-spelare från Sony i flaska
Nästa artikelRykte: Ny Apple TV nära nu!

1 kommentar

  1. […] Syd-koreanska Move Player har nu lagt upp en bild på vad de påstår är Samsung’s kommande Galaxy S5, på bilden kan vi även skymta seriens tidigare modeller där S2 och S gömmer sig i bakgrunden. Det vi konkret ser är S3, S4 och sist S5 som har fått en betydligt kantigare design. Hemknappen är fortfarande kvar (som väntat) och ikonerna på skärmen är plattare som Samsung hintade om tidigare i veckan. […]

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn