Level-serien är en ny serie ljudenheter från Samsung som ska ge ett bra ljud och snygg design.

Samsung’s nya Level-serie ska uppdatera ditt mobila ljudsystem med en rad nya modeller. Det är fyra produkter Samsung presenterat, här hittar vi Level Over, Level On, Level In och Level Box. 

Level Over

Level Over är en ”over ear” högtalare som kopplas till telefonen trådlöst via Bluetooth. Kontrollerna är touchbaserade (troligtvis kapacitiva) och högtalarna stänger ute bakgrundsljudet. Membranen är på 50mm och är gjorda av Neodymium.
Vill man ha hörlurarna kopplade med kabel så finns det uttag för 3,5mm kontakt samt uppladdning via microUSB. För att få ut mest av hörluren så finns Samsung’s app, Samsung Level application, att ladda ner från Google Play eller Samsung Apps (troligtvis gäller detta endast Samsung’s enheter.
Level Over finns i svart och vitt och har stöd för Samsung’s S-voice.

Level On

Här har vi en mindre modell med 40mm membran och 3,5mm kabel. Level On är designad för att ”sitta skönt på huvudet och ge ett naturligt ljud”. Dessa hörlurar blockerar dock inte kringljud vilket tyder på att detta helt enkelt är en billigare/mindre modell av Level Over.
Level On finns i svart och vitt och har stöd för Samsung’s S-voice.

Level In

Level In är en in-ear lur som har tre högtalare, en bas och två diskanter. Detta för att fylla upp alla frekvenser i ljudet som spelas upp. Level In kopplas till mobilen via 3,5mm uttaget.
Level In finns i svart och vitt och har stöd för Samsung’s S-voice.

Level Box

Detta är en bärbar högtalare som ger dig 15 timmars musikspelande. Högtalaren är 56mm stereo och är utrustad med Bluetooth och NFC för att enkelt koppla din telefon till högtalaren. Vill man styra ljudet från högtalaren så finns det play/pause samt volym och samtalsknapp. Högtalaren är förberedd för röstsamtal.
Level Box finns i svart och vitt och har stöd för Samsung’s S-voice.

Level-serien kommer finnas tillgänglig från mitten av mars (i de flesta länder), priser och exakt datum har Samsung inte gått ut med.

Källa:
Samsung

Tidigare artikelVideo: Huawei hintar om ny Ascend P7
Nästa artikelNyhet: Asus visar upp sin första SSD

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn