Nintendo tjänar enorma pengar på sina Amiibos figurer, men nu har det kommit en pryl som gör det möjligt att samla upp till 200 amiibos i en enda enhet. Nintendo ser genast rött!

Amiiqo heter denna lilla pryl som finns att köpa för ca 600kr. Det som Amiiqo gör är att man via en app till Android och NFC kan ladda in data i denna enhet och lagra valfria Amiibos (upp till 200st) och ännu värre är att man även kan modifiera denna datan som lagras vilket gör att man kan fuska till sig ett och annat.

En annan lösning eller annat perspektiv man kan se det på är att man kan ha detta som en backup av sina Amiibos om något skulle hända.

Videon nedan visar hur detta går till lite mer utförligt och ser inte alls allt för komplicerat ut.

Detta är något Nintendo självklart varken godkänner eller gillar och är redigt irriterade över Amiiqo och det är nog bara en tidsfråga innan dom lyckas få bort Amiiqo från marknaden.

Nintendo actively monitors threats to its product security and the unauthorized use of its intellectual property. Nintendo will vigorously enforce its intellectual property rights and will work to protect its greatest assets, its beloved characters and products.”

 

Tidigare artikelRecension: Rare Replay
Nästa artikelTest: Pebble Time

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn