Razer har en hel del produkter dom jobbar med och en av dom är Project Christine som är en väldigt god ide men som även medfört till problem.

I januari i år fick vi för första gången se Project Christine som är en stationär PC-dator med olika moduler som ska göra det enkelt att byta ut t.ex hårddisk, grafikkort m.m.

Men nu har Razers egna VD, Min-Liang Tan berättat att dom har lite problem att få OEM att våga satsa på detta.

”The challenge is that it’s not something we’d like to undertake alone. We’ve had conversations with OEMs. It’s not entirely promising right now because OEMs are excited about pushing products and not really innovating on that front.”

Än så länge hoppas man på att få ihop ett partnerskap med två till tre olika OEM:er innan årets slut och att fler vill hoppa på detta.

Då Razer inte enbart kommer satsa på dyra komponenter meddelar dom även att man kommer ha en bred syn på vad det kommer få kosta och flera komponenter ska finnas tillgänliga.

Det har även varit tal om att Razer ska erbjuda nån typ av abonnemangsform för olika moduler för att alltid kunna ha det uppdaterat med ny och bättre hårdvara.

Vi får hoppas att Razer hoppas med detta då tanken är helt klart intressant och att vi kan få se fler OEM:er som vågar hoppa på tåget.

Källa: techreport.com

 

Tidigare artikelVideoCast: TekniCast #68
Nästa artikelNyhet: Xbox One går nu att förhandsboka

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn