Internationella streamingtjänsten rara börjar testa sin första integration i hemmet

Via Sonos Wireless HIFI System så har rara integrerats med Sonos API för att kunna strömma musik. Detta system kommer att vara tillgängligt för Sonos kunder, via Sonos Labs för beta-testning från och med idag.

En musikkatalog som är global med 18 miljoner låtar. Musik ifrån alla de stora ledande bolagen till oberoende aktörer. Spellistor skapade av rara.com’s internationella team av DJ’s, eller söka dig fram till vad du vill lyssna på, eller varför inte ta en personligt rekommenderad spellista?

rara är tillgängligt i 33 länder:

USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Frankrike, Spanien, Italien, Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Schweiz, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Portugal, Polen, Ungern, Tjeckien, Litauen, Lettland och Estland, Mexiko, Brasilien, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Hong Kong, Taiwan, Malaysia och Sydafrika. Samtliga av av rara.com:s 33 länder tjänster har ett fullt lokaliserad musikkatalog med både lokal och internationell musik och spellistor skapade av lokala musik experter.

Som ett tillägg så är även Napster tillgängligt för sonosanvändare i Sverige. Med 20 miljoner sånger utgör Napster en fantastisk öppen värld full av musik till Sonos trådlösa HIFI-system.
Kunder som köper och registrerar sin Sonos PLAY:3 innan den 15’e juli får en gratis Sonos BRIDGE och Napster gratis i 60 dagar.

Källa: Sonos.com

Tidigare artikelVideo: Google I/O på fem minuter
Nästa artikelTest: HP Spectre XT TouchSmart

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn