PlayStation Vita kommer den 10″e Oktober med en rad förbättringar

Vita PCH-2000 är 15% lättare, 20% tunnare och ytterliggare en timme i speltid än föregångaren. Den nya handhållna PS Vita som är enbart en WiFi konsoll, kommer att landa först i Japan den 10″e Oktober och Sony har ännu inte presenterat när resten av världen förväntas få ta del av Vita.

Ytterliggare hårdvaruförbättringar bortsett att det går att få PS Vita i en rad olika färger (rosa, svart, blå, grå, limegrön och gul) en micro USB laddare, 1GB internminne. Istället för OLED så är skärmen nu i LED.

hqdefault

Sony har tydligen planerat 3 special modeller, Gundam Breaker, God Eater (Kamouflage) och Otomate.

Källa:

Tidigare artikelNyhet: Seagate visar upp hårddisk till Android tablets
Nästa artikelNyhet: Battlefield 4, har en gedigen lista på systemkrav

2 kommentarer

  1. Kan tycka att det är rätt dumt att lansera en ny PlayStation Vita när de nyss har sänkt priset på den ”gamla” Vitan. Visst skiljer de lite eftersom den nya inte har ”touchplattan” på baksidan, men ändå så kändes det som ett dumt snedsteg ifrån Sony då de har haft det grymt tungt med försäljningen av PlayStation Vita enda sedan starten.

    Jag kommer nog förmodligen att önska mig en PlayStation Vita i julklapp i och med att ett utav mina favoritspel kommer att lanseras till den; Borderlands 2. Sedan att man får en hel drös med PlayStation Vita spel gratis via PlayStation Plus gör ju inte valet svårare. ;-P

    • PS Vita säljer så dåligt så de hoppas väl på att göra en nystart nu inför PS4 och kopplingen mellan enheterna. Men om det är bra eller dåligt…

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn