Det händer mycket när det kommer till Apple och alla verkar inte vara nöjda med Apples framtidsplaner för iPhone samt nya hörlurar är på gång.

Senaste tiden har det ryktats om att Apple ska plocka bort hörlurskontakten på kommande iPhone 7 något som fått många upprörda och rent av väckt protester nu. Många är missnöjda att Apple skulle ta ett sådant drastiskt beslut att man nu har börjat med en namninsamling för att behålla kontakten på telefonen. I skrivande stund så har man lyckats få ihop över 227 000 underskrifter där målet är 250 000.

Om detta är något som kommer få Apple att ändra på sina planer är oklart men det kommer garanterat helt klart få dom att tänka om.

Ett annat rykte som gjort att detta med hörlurskontakten skulle stämma är att det nu kommit in uppgifter om att Apple jobbar på trådlösa hörlurar via Bluetooth. Det är alltså tal om ett par helt trådlösa hörlurar som laddas trådlöst och är något som påminner om flertalet kickstarter projekt vi såg under 2015.iphone-lurar

Apple registrerade varumärket ”Airpods” nyligen som kanske bara kan vara något dom förbereder men även ännu ett tecken på dessa nya hörlurar.

 

 

Tidigare artikelTest: MSI Z170A TOMAHAWK
Nästa artikelNyhet: Blackberry jobbar på flera Android-telefoner

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn