Allt fler och fler tillverkare har valt att flytta fram utvecklingen av Windows Phone 8-lurar och felet verkar vara hos Microsoft själva.

Man behöver inte ha allt för mycket kunskap för att märka av att Windows Phone 8 går trögt framåt och det finns inte särskilt många telefoner på marknaden att välja mellan. Det är fortfarande Nokia som dominerar marknaden med 70% av sålda Windows Phone 8-telefoner vilket kanske inte är någon större överraskning efter Microsoft och Nokias nära samarbete.

Nya rapportera har nu kommit som säger att tillverkare som ZTE, Asus och Acer valt att lägga utvecklingen av Windows Phone 8 telefon på is ett tag för att se om marknaden för windows phone 8 telefoner kommer igång inom en snart framtid. Men felet ligger inte bara i försäljningen utan även i att Microsofts licenskostnad är alldeles för hög vilket skrämmer iväg många tillverkare.

Windows Phone 8 som lanserades 29 oktober 2012 har fått en väldigt trög start och vi får hoppas att Microsoft jobbar på en lösning först och främst med att få till sig flera tillverkare men även få igång marknaden på allvar.

Källa: Digitimes

Tidigare artikelNyhet: Copyswede med nya Privatkopieringsavgifter
Nästa artikelNyhet: Facebook event 20:e juni

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn