Lenovo har nu delat med sig lite mer information gällande Y900 Razer Edition som kommer gå allt på kraft men vi får även höra mer om en ny skärm från Lenovo.

Under Dreamhack Winter 2015 bekräftade Razer sitt samarbete med Lenovo där man först kommer att ta fram en stationär spelmaskin tillsammans, Y900 Razer Edition och nu har vi fått lite mer information gällande specifikationen.

Under skalet kommer vi hitta en Intel Core i7 6:e generationen tillsammans med 32GB DDR4-ram och två stycken GTX 970 4GB. När det kommer till lagring så är SSD ett måste och så även här då vi får ta den av en 250GB SSD tillsammans med 2TB mekanisk hårddisk.

I paketet med Y900 Razer Edition så kommer det info Blackwidow Chroma (tangentbord) samt Razer Mamba (mus) i paketet och att chassit kommer fokusera på Razers gröna färg.

Men förutom denna maskin så kommer Lenovo även att släppa en skärm, detta inte tillsammans med Razer men en skärm som vara väl anpassat för denna maskin.

Lenovo Y27G är en skärm på 27 tum på 144Hz samt stöd för Nvidias G-sync för minsta möjliga fördröjning.

Lenovo Y900 Razer Edition kommer att börja säljas under juni månad och då med ett pris från 2 299 dollar, detta utan skärm då bara skärmen kommer att kosta 600 dollar.

 

Tidigare artikelNyhet: Garmin visar upp Google Glass konkurrent
Nästa artikelNyhet: Razer Blade Stealth och Razer Core

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn