Under årets Google I/O visade Google up mer av Android Wear som visat oss några av funktionerna samt att SDK nu är redo att lanseras.

Android Wear som ska vara mjukvaran Google vill få in i så många smartklockor som möjligt var en av ämnena som Google pratade om på årets Google I/O.

Google visade bland annat upp lite demo om hur man med hjälp av sin röst kommer kunna göra de mesta med sin klocka allt från att ställa in väckarklocka till att beställa en taxi. Utvecklarna kommer nu kunna ge möjligheten till att ge stöd för Android Wear i sina Android appar och redan nu finns flertal appar som har stöd för detta.

En av dom största nyheterna när det kommer till mjukvaran var att SDK nu är färdigt och lanseras samma dag. Nu börjar allvaret för utvecklarna och inom kort kommer vi garanterat få se en hel del appar för just Android Wear.

När det kom till hårdvaran kunde man från och med idag beställa LG G watch eller Samsungs första Android Wear klocka, Gear Live. Allt detta köper man via Google Play.

Vi fick även höra lite om Motorolas smartklocka Moto360 men tyvärr dröjer det lite till innan vi får chansen att köpa denna klockan.

Källa: google.com

 

LG-G-watch-Android-Wear-
LG G Watch
Samsung-gear-live
Samsung Gear Live
Tidigare artikelNyhet: ”Android L”, inget mer godis
Nästa artikelNyhet: Dela din skärm till TV:n

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn