Apple har stora problem när det gäller Mac App Store då allt fler utvecklare väljer att lämna den och frågan är vad Apple planerar att göra åt det.

Allt fler Appar börjar försvinna från Mac App Store och det är inte för att Apple tar bort dom utan det är utvecklarna som väljer att lägga ner utvecklingen till App Store på Mac. App Store på Mac kom första gången 2011 där Apple hade väntat sig en lika stor succé med appar på Mac som till iOS-enheter.

En populär app som nyligen försvann från App Store är Sketch och några av anledningarna var att utvecklarna tröttnade på att behöva vänta på att Apple skulle godkänna deras uppdateringar samt att dom tekniska begränsningarna. Detta är någon som allt fler och fler utvecklare håller med om och frågan är om Apple planerar att göra något åt detta då dom själva inte gjort mycket med Mac App Store sedan lanseringen.

App Store på Mac har helt enkelt för mycket begränsningar enligt utvecklarna och om Apple lyssnar på dom eller inte återstår att se i framtiden.

Tidigare artikelNyhet: 12 Deals of Christmas är tillbaka från Sony
Nästa artikelNyhet: Allt fler kör senaste iOS 9

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn