På alla smartklockor finns det gamla vanliga, ni vet; touchscreen, notifikationer, alarm och sånt där vanligt. Nu har Lenovo skapat ”Magic View”.

Lenovo beskriver Magic View att vara en mindre display på armbandet som ligger synlig, men när man för den närmare ögat blir den 20 gånger större än klockans dispay, säger Lenovo. Det blir så genom att den mindre skärmen använder sig utav en optisk reflektion och att den kan användas för att titta på kartor och bilder, till och med titta på filmer. Det ska räcka med att sätta handleden mot ögat.

Prototypen blev uppvisad under Lenovos Tech World event i Beijing och är ganska lik Moto 360. Enligt Android Central så gick prototypen på ett Android baserat operativsystem som var olik från både Wear-familjen och Googles egna mobila operativsystem. Först verkade den andra displayen lite fånig, men Lenovo har verkat tillverkad den för säkerhet och privata notifikationer. Eftersom det är bara användaren som kan se vad som står på den andra skärmen.

Lenovos Magic View kanske kan ses som väldigt konstig, men den är inte ett dugg konstig om man jämför med en annan produkt de visade upp på eventet, nämligen ”smart shoes”. Men det får vi ta en annan gång då mer information har släppts.

Tidigare artikelNyhet: Världens högst värderade varumärke 2015
Nästa artikelNyhet: Damlag kommer till FIFA 16

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn