I London lanserar Lenovo sin ThinkPad S531, den lanseras i samband med Zander Zhous modevisning

Första Thinkbad Ultrabooken ifrån Lenovo är en försklassig bärbar PC, den ska ge illusionen av att vara flytande för användaren. Den är optimerad för Windows 8 och ThinkPad S531 förbättrar prestandan och processorhastigheten med 15% på små företag, jämfört med tidigare ThinkPads.

Lenovo ThinkPad S531 kan utrustas med tredje generationens Intel Core processorer vilket gör den upp till 15% snabbare samt upp till nio timmars batteritid. Utöver detta så kan du ha maximalt 10GB RAM och 500GB hårddisk. Högtalarna är Dolby Advanced Audio och tillsammans med en 15.6″ Full HD skärm så gör den sig nog riktigt bra som en film dator.

Detta är den första ThinkPad med Lenovos OneLink-teknik, som gör att användaren enkelt kan med hjälp av en sladd ansluta till ThinkPad OneLink Dock för att få tillgång till dedikerat videominne och extra USB 3.0 portar samt gigabit Ethernet.

ThinkPad S531 är tillgänglig nu antingen, till ett pris från 5294kr, via återförsäljare eller på www.lenovo.com.

Källa: www.lenovo.com

Tidigare artikelNyhet: Super Mario 3D world får en ny funktion
Nästa artikelNyhet: LG säljer en miljon Optimus G Pro i Korea

2 kommentarer

  1. Jämförelsen av 15% snabbare gör mig något förvirrad, snabbare än vad? Lenovo är den enda tillverkare som de flesta av mina kunder har avtal hos och det största problemet är bristen på modeller med SSD istället för mekaniska diskar. Snabbare processorer är ju absolut inget som behövs idag, så vida inte är på tal om något horribelt stora excel-blad med genomgående beräkningar.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn