I en intervju med Bloomberg så har HTC nu gått ut med att de släpper en smartwatch till årets julhandel, en produkt de haft en del strul med.

HTC har minst sagt vänt sin skuta under 2013. Tyvärr var företaget så pass nedgånget att det krävs mer hårda tag för att komma upp till ytan igen. Men enligt läckta bilder så fortsätter de i samma spår som med den omtyckta HTC One. Nu har en talesperson från HTC även gått ut med att HTC också kommer delta i ”smartwatchkriget”, men först till årets julhandel.

HTC har jobbat på en smartwatch i flera år, men de har haft problem med batteritiden och LCD-skärmen. Detta är två punkter som är extremt viktiga och därför något som HTC vill reda ut innan de släpper en färdig produkt.

Såhär säger HTC’s talesperson till Bloomberg:

A wearable device will be available by this year’s Christmas shopping season after years of development and technical challenges.

Many years ago we started looking at smartwatches and wearables, but we believe that we really have to solve the battery problems and the LCD light problems. These are customer-centric problems.

Källa:
Android Central

Tidigare artikelNyhet: Flappy Bird är en kassako!
Nästa artikelNyhet: Sony bjuder in till fest

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn