Under Google I/O presenterade Google en Samsung Galaxy S4 Google Edition, nu är det även dags för HTC One.

Det har varit en hel del rykten den senaste tiden om att HTC:s senaste flaggskepp skulle bjuda på Nexus mjukvara. Nu är det bekräftat via Hugo Barra:s Google+ profil. Då mjukvaran är helt stock så kommer alla HTC:s program vara borta så även kameran och Beats Audio mjukvaran. Istället kommer vi få se Android 4.2.2 som framöver uppdateras av Google själva, detta betyder att HTC One Google Edition kommer ha senaste Android ett par år framöver.

Mobilen släpps 26 juni på amerikanska Google Play store för 599$. När/om den kommer till den Svenska marknaden vet vi inte än.

Källa:
Android Police

Tidigare artikelVideoCast: TekniCast #18
Nästa artikelNyhet: Razer Blade är världens tunnaste spellaptop

6 kommentarer

  • Som du säger, tyvärr. Det är nog så.. Men det är i alla fall ett steg i rätt riktning. Når den bara England så blir en import enklare med!

   • Läste nu på Swedroid att HTC ser över möjligheterna att ge vanilla till orginal One med. Det är rätt riktning om nått! Speciellt om man får möjligheten att kunna swappa direkt i enheten.

     • Jag gillar att kunna välja 🙂 Vet du vad det är för wallpaper? Ser ut som default till ICS fast röd istället för lila. Den skulle passa bra till min nexus7a

     • Vet tyvärr inte vad det är, men det verkar bekant som du säger. Borde gå att googla 🙂

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn