Många hade hoppats på att Halo 5 skulle komma till PC, men nu har detta bekräftats av Xbox-chefen själv att så blir inte fallet denna gången.

När Halo 5 kom till Xbox One förra året höll många tummarna om att spelet även skulle komma till PC/Windows 10 i framtiden, men så blir det tyvärr inte.

Phil Spencer har själv bekräftat att spelet som det ser ut idag inte kommer släppas till Windows 10 och en av anledningarna är att spelet från grunden är skapat för konsol samt att Microsoft vill blicka framåt och kanske släppa nästa Halo på konsol och PC, men just Halo 5 får nöja sig med Xbox One denna gången.

Men Phil Spencer är noga med att påpeka att dom inte utesluter PC-versionen helt och håller då man aldrig vet vad som kan hända i framtiden, men just nu så finns det inga planer på det.

”In terms of Halo FPS on PC, I think there’s a ton of opportunity for us right now, but I don’t want to get into a world where we’re looking back, like at Halo 5. It doesn’t mean there’s nothing there that could ever end up on PC, but I’d much rather look forward with what our plans are.”

 

Tidigare artikelNyhet: Final Fantasy XV har fått sitt släppdatum
Nästa artikelNyhet: Apples flaggskeppsbutik öppnar på nya Slussen

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn