En TV-serie som varit mångas favorit gör en liten comeback och denna gången i spelformat.

Dom tyska spelutvecklarna Wooga från Berlin har utannonserat att dom har gått ihop med FOX om att utveckla ett mobilspel av den fantastiskt populära serien Futurama. Spelet som kommer att heta Futurama: Release of the Drones som kommer att ta med spelaren på äventyr med Fry, Bender, Leela och resten av besättningen från Planet Express. I detta mobilspel kommer man ta sig an den stora rivalen MomCo om att få den största andelen fraktat gods.

Release the Drones kommer att innehålla en storyline skriven av Dave Grossman som tidigare har jobbat med spel såsom The Wolf among us och Secret of Monkey Island, även författarna bakom det populära spelet Game of Thrones, Jonathan Myers och Patric M Verrone som även skrev för TV serien Futurama kommer att vara med.

Greg Latham, PR-agent för Wooga berättade för CNET att spelet kommer att finnas tillgängligt till både iOS och Android men kunde inte bekräfta något releasedatum.

futuramareleasethedrones

Futurama sändes mellan 1999 och 2003 på FOX, sedan fortsatte serien ytterliggare 5 år på Comedy Central mellan 2008 och 2013.

Källa: cnet.com

Tidigare artikelNyhet: Nexus 6P går nu att beställas
Nästa artikelNyhet: LG bekräftar att V10 kommer till Sverige

2 kommentarer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn