Facebook home är Facebooks nya storsatsing på den mobila marknaden. Nu finns den tillgänglig för de två hetaste mobilerna på marknaden.

Facebook home fungerar nu på Galaxy S4 och HTC one. Facebook Home, som är Facebooks senaste satsning på den mobila marknaden är begränsad till ett vissa mobiler. Stödet för appen/launchern utökas hela tiden och nu kan alltså SGS4 och HTC One ägare använda sig av den.

Android Central säger även att Xperia ZL kan använda Facebook Home nu.

Har du testat Facebook home? Vad tycker du om konceptet?

Källa:
The Verge

Tidigare artikelRykte: Ny Nexus 7 på Google I/O?
Nästa artikelRykte: Google satsar på speltjänst till din Android *Uppdaterat*

7 kommentarer

 1. Den fungerar inte för mig. Varken på HTC one eller S4:an. Står att den inte är kompatibel med dem än, kommer det uppdateras så det blir kompatibelt?

  • hmm, testat att uppdatera Facebook? Jag vet inte exakt vad det kan vara, men kommer få en S4:a som vi ska testa vilken dag som helst då ska jag testa det.

  • Hej igen, nu har vi fått en SGS4 till redaktionen. Vet inte om man ska säga att den stöds officiellt eller inoficiellt. Men väljer du att använda Facebook home ändå så verkar det fungera bra.

   • Mitt problem är att då den säger att min enhet inte är kompatibel kan jag inte ladda ner facebook home. Finns det något sätt att kringgå det och ändå laddda ner?

    • Du kan gå in pådenna länken ( https://docs.google.com/file/d/0B27MEA0Eavx1T2VkQ1l2Ql9jQkU/edit ) på din telefon och ladda ner den filen. Sen när den är nere så installerar du den. Har du inte aktiverat att du kan installera från okända källor så hänvisas du till inställningar, där bockar du Okända Källor. Kommer du inte tillbaka till installationen igen så kan du leta upp install filen genom någon filhanterare (”mina filer” i sgs4). Gå till download och välj home/facebook home. Sen installerar du den. Hoppas det fungerar. Det var den länken jag laddade ner Facebook home ifrån.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn