Facebook planerar att göra sin första större ändring till nyhetsflödet sen man lanserade det 2006.

Och enligt vissa rapporter så kommer vi att få se flera olika nyhetsflöden som är baserade på olika kategorier som instagram foton och musik som dina vänner lyssnar på.

Innan det stora eventet som Facebook håller ikväll så har TechChrunch meddelat att vi även kommer att få se större bilder och bildbaserad reklam. Efter en fråga om bekräftelse så svarade en Facebook representant att Facebook inte kommenterar rykten och spekulation.

Om TechCrunch har rätt så kommer den nya funktionen med flera flöden att vara lokaliserad någonstans nära toppen av sidan i närheten av sökfältet. Även om ryktena endast talar om ett flöde avsett enbart för bilder så är det inte helt otänkbart att det även kommer att komma flöden speciellt avsedda för både musik, nyheter, videor och appar. Detta skulle även göra det lättare för annonsörer att få sin reklam att nå fram till rätt målgrupp.

Men uppdelade flöden skulle även göra det lättare för människor att bläddra igenom sitt flöde utan att stöta på allt innehåll som delas av ens vänner och som för det mesta är helt ointressant. Genom att ge medlemmar flera flöden att gå igenom så ger man människor en större anledning att spendera mer tid på sidan.

Vad tror ni om flera flöden och timeline konceptet på Facebook? Lyft fram era tankar i kommentarerna.

Källa: Mashable

Tidigare artikelNyhet: LG:s 55″ OLED-tv når Europa
Nästa artikelVideocast: TekniCast #6

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn