Det populära spelet Battlefield 4 ifrån EA är under utredning under en stämning.

Det är advokatfirman Robbins Geller Rudman & Dowd LLP som har lämnat in en stämningsansökan mot Electronic Arts gällande att företaget har gått ut med materiellt felaktiga och vilseledande uttalanden gällande kvalitén och spelmöjligheterna över deras problematiska FPS spel Battlefield 4.

Den senaste tiden har Battlefield 4 fått flertalet patcher och uppdateringar, ska ha löst stora problem med allt ifrån krascher och fel på sparade filer. Stämningen gäller mest PlayStation 4 versionen av Battlefield 4 och gällande att ”Spelare av Electronic Arts spel var subjektivt utsatta för flertalet glitchar och markanta krasher när dessa spelare försökte spela Electronic Arts titlar på PS4”.

Att Robbins Geller Rudman & Dowd stämmer EA gör detta till andra gången som spelföretaget blir utsatta för stämningar denna månaden, tidigare var det Holzer Holzer & Fistel. LLC har startat en utredning för att besluta huruvida EA har misslett sina investerare gällande Battlefield 4 inverkan på företagets intäkter, denna utredning har ännu inte slutförts.

Individer som har köpt spel direkt ifrån EA’s lager mellan 24’e juni till 4’e december 2013, har fram till den 15e februari att kontakta Robbins Geller för presentation i företagets stämning.

 

Källa: joystiq

Tidigare artikelNyhet: Zelda a Link Between Worlds, bästa spelet 2013
Nästa artikelPodcast: TekniCast #45

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn