Mekaniskt tangentbord med belysning för varje knapp ifrån Corsair debut visas på PAX 22’e Mars

Det nya Vengeance K70 Gaming tangentbordet är byggt i ett kraftigt polerat aluminium chassi och under varje tangent finner vi den högt responsiva Cherry MX Red mekaniska brytaren. De högeffektiva brytarna kombinerat med tangentbordets Anti-ghosting och 20-knappars roll-over, som tillåter flera nedslag på tangenterna samtidigt samt en uppdaterings hastighet på 1000hz vilket är väldigt snabbt och precist!

Vengeance K70 tangentbordet kommer i två olika kulörer, Silver aluminium med blå belysning eller anodiserat svart med djup röd belysning bakom varje tangent. Belysningen kan justeras på fyra nivåer, samt att varje knapp är upplyst individuellt, vilket kan aktiveras eller inaktiveras. Som Corsair väljer att kalla det ”knapp-för-knapp”-belysning, kan ändras efter användarens egna val, med andra ord kan du välja vilka knappar du vill ha upplysta och sen spara det på tangentbordets inbyggda minne.  Som om inte detta var nog, så kommer Vengeance K70 även med tangenterna WASD samt 1-6 siffrorna med alternativa färger.

K70_straight_K_EU K70_straight_S_EU

När vi lanserade Vengeance k60 så älskade kunderna utseendet och känslan men ville ha en upplyst version.I typisk Corsair manér så växlade vi upp ett steg till och skapade ”knapp-för-knapp”-belysning, mekaniska brytare på varje knapp och två färguppsättningar.
Berättar Ruben Mookerjee, VD på Corsair

Utöver belysningen och de mekaniska brytarna så kommer Corsair Vengeance även med dedikerade multimedia kontroller som tillåter användaren att, Starta, Stoppa, Pause’a, Hoppa fram, Hoppa bak och justera volymen. Samt en extra USB port på tangentbordet som du kan koppla in en extra USB enhet till. Ett borttagbart mjukt handleds stöd följer även det med, för dom långa spel sessionerna!

Lanseringen av Vengeance K70 sker på PAX i Boston mellan 22-24 Mars, priset hamnar på ungefär $129.99.

 

Källa: Corsair.com

 

 

Tidigare artikelPrylar: Super Mega Mega Toaster
Nästa artikelRykte: Steve Jobs filmografi stoppas – är för dålig

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn