När tillverkarna väntar på nästa minnesstandard så har dom inte något annat val än att pressa dagen minnen så långt det går och det är precis vad Corsair har gjort.

Med en överklockningsorienterad variant i Vengeance serien så har man skapat ett DDR-minne avsett för överklockningsfantaster.
Det nya minnet heter Corsair Vengeance Extreme och består av två moduler på 4 GB vardera för en total storlek av 8 GB DDR3. Själva säljargumentet här är att minnena ska klara av upp till 3.0 GHz vid 12-14-14-36 och 1,65 V, och för att verkligen understryka att detta handlar om minnen skapade för överklockare så medföljer det flänsar för kvävekylning av Kingpin Cooling.

Man ska dock komma ihåg att minnena inte kommer att klara av 3.0 GHz om man inte har en processor som klarar av den extrema hastigheten, Corsairs rekommendation är en “handplockad” Intel Core i5-3570K eller Core i7-3770K.

Dessa minnen kommer endast att finnas tillgängliga att köpas via Corsairs hemsida och kostar då $749,99 dollar ca 4800 kr. På grund av att det är enheter som provats ut för hand så handlar det om en “extremt begränsad upplaga”.

Källa: Corsair

Tidigare artikelRykte: Spotify i mobilen gratis?
Nästa artikelNyhet: Donkey Kong till 3DS nu med ett datum

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn