Det lyckade Kickstarterprojektet Mighty no.9 har nått lågt över sina mål. Nu säger Inafune att han kan gå med på en Capcomrelease.
Keiji Inafune som legat bakom ett flertal av Capcoms storspel däribland Mega Man-serien har nu sagt i en intervju att han är öppen för förslag från Capcom om att släppa Mighty no.9. Mighty no.9 är en serie som Keiji Inafune skapat med en rad olika utvecklare som varit med tidigare i Mega Man serien. Spelet påminner en hel del om Mega Man och är omtalat på stora delar av internet.

Inafune säger nu att om Capcom lägger fram ett bra kontrakt på speletnsom följer Inafunes visioner så kan han vara beredd på att släppa spelet via Capcom. Men han är noga med att lyfta fram att detta inte är ett nytt Mega Man och att han vill ha det teamet som nu jobbar med spelet, Capcom får inte pilla i spelet.

I would hear their terms. If they had the best terms, I would go with Capcom. There is no reason not to publish with Capcom, and I certainly don’t feel like there’s a reason that I have to publish with Capcom. Literally it would be a very cut-and-dried business negotiation. If they had the best terms, the logical businessman in me would say, “Yes, let’s go with them.”.

Citatet ovan är från intervjun och det ska blinspännande att se hur Capcom reagerar på detta.

Källa:
Wii U Daily

Tidigare artikelNyhet: ”Flip”-telefonerna lever kvar, Samsung levererar
Nästa artikelVideo: The Wolf Among Us lanseringstrailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn