Populära och omtalade Battlefield 4 får nu Second Assault DLC den 18 februari.

För att bekräfta ett rykte som har florerat tidigare i veckan, om att Battlefield 4 expansionen Second Assault kommer i februari. Så har nu DICE bekräftat att Second Assault expansionen kommer 18 februari.

”Inom en vecka kommer ni att kunna ta ett steg tillbaka i tiden, till Battlefield 3 tiden, genom att Second Assault lanseras så kommer ni att kunna spela de populära kartorna, Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman och Operation Firestorm”

Detta skrev en DICE representant på den officiella Battlefield 4 bloggen. Omgjorda med Frostbite 3 grafik och Battlefield 4 gameplay, så kommer Second Assault att komma till PC, PS4, PS3 och Xbox 360, genom att vara Battlefield Premium användare så kommer du att kunna ta del av detta innehåll redan den 18 februari, saknar du premium så får du tillgång till DLCn den fjärde mars.

Eftersom Second Assault varit tillgänglig på Xbox One sedan lanseringen av konsolen så är det egentligen inte mycket att avslöja om spelet. Istället så läggs det mycket fokus på kommande till spelets nästa tillägg, Naval Strike. I detta tillägg så kommer man att få uppleva intensiv vattenstrider när den kinesiska armadan tar striden till havet. Här kommer man även att få tillgång till nya vapen, tillbehör och amfibiska fordon och fyra helt nya kartor – Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker och Operation Mortar, lanseringsdatum är ännu inte annonserat.

Källa: joystiq

 

Tidigare artikelNyhet: Viber blir uppköpta av Japansk e-säljare
Nästa artikelRykte: Slutet för iPad 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn