Apple har nu släppt sitt egna batteriskal till iPhone och snyggt är det inte men det är inte huvudsyftet heller.

Apple Smart Battery heter skalet från Apple och är ett skal gjort i mjukt silikon som har en insida av mikrofibrer för att skydda telefonen från repor. Batteriet som sitter i detta skal ska ge 18 timmar extra ”surftid” samt att man via notiscenter på telefonen kan se hur mycket batteri skalet har kvar.

Skalet laddas via lightningporten under till så man behöver inte ta ut telefonen varje gång utan laddar den precis som man skulle gjort annars. Batteriet i detta skal ligger på 1877 mAh.

Apple Smart Battery finns just nu endast till iPhone 6/6S och finns i färgerna svart och vitt, priset hamnar på 1 095kr och finns att köpa idag på Apple store.

Man blir ju lite skeptisk till varför Apple istället inte satsar på att skapa bättre batterier till telefonen i sig istället för att man måste köpa ett skal till för 1000kr för att få mer batteritid i sin telefon.

apple-smart-battery-case-2

Tidigare artikelArtikel: Playstation Now blir ingen billig historia
Nästa artikelNyhet: Overwatch kommer få nytt gratismaterial

3 kommentarer

  1. Om dom ändå gör ett skal med ett större batteri till telefonen varför inte fylla hela skalet med batteri? Ser lite ut som att skalet innehåller ett extra iPhone-batteri bara. Och jag antar att dom inte berättat hur stort batteriet faktiskt är?

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn