Dagen är kommen då Apple ännu en gång ska hålla i en keynote som dom fint kallar det, men vad kommer vi egentligen att få se?

Ikväll drar alltså Apples event igång och vi kan nog vänta oss att som vanligt att få ta del av lite siffror såsom försäljning och liknande sedan senaste eventet.

Men det blir bara början och det vi egentligen vill se och höra är hur nästa generation iPhone kommer att bli. Kommer den heta iPhone 5S, iPhone 6 eller kanske The New iPhone?

En ny iPhone är nästan till 100% säkert, den kommer då bland annat ha en starkare processor, bättre kamera, bättre batteritid, alla dessa punkter är inget större nytt för oss men denna gången väntas vi få se en ny funktion efter att Apple köpt upp företaget Authentec som är ett företag som jobbar med fingeravtrycksläsare, vad mer behöver vi säga?

Det har även varit en hel del snack om en ny färg till iPhone 5 och först var det snacka om guld-färgat men ju mer vi närmar oss eventet å är det mer snack om ”champagne”-färg.

gold-iphone-640x479

Men förutom att vi får se ett nytt flaggskepp hos Apple så har det varit en hel del rykten om att vi kommer få se en budget iPhone och namnet väntas bli 5C där vi får se en mer färgglad iPhone med en sämre hårdvara samt mer ”plastigt” skal.

iPhone5C

Men förutom att vi får se nya iPhones är det nog äntligen dags att även få ett datum för iOS 7 samt se hur den skarpa versionen kommer att se ut samt kanske lite fler nya funktioner, men datumet är det viktigaste!

Något annat som heller inte är helt omöjligt att vi får se nya iPads där det mest är hårdvaran som förbättrats och kanske får vi äntligen se en iPad mini med retina skärm.

ipad-family

När det gäller Mac-relaterade nyheter så ska vi nog inte hoppas för mycket då detta event är mer för iOS-enheter och även iPod kommer bli ganska så uteslutet.

Ikväll 19.00 drar eventet igång (i skrivande stund oklart om det blir live-sändning) och självklart kan ni läsa alla senaste nyheterna här på teknikhype under eventets gång!

Tidigare artikelNyhet: Ubisoft bekräftar Assasssin’s Creed 3: Liberation HD
Nästa artikelNyhet: TV4 sänder Apple-event live *Uppdaterad*

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn